Hirdetés
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Te nem érted:
Létrehoztam a topikot, akkor amikor... ha a legutolsó hsz-eket is nézzük, akkor is az első oldalon kellene lennie... kész ne haragudj ,de ezt záratom... -
ForRedGlory
félisten
Látom nem érted a lényeged. A topicodban márciusban volt utoljára beírás...amikor rákerestem, NEM láttam, mert nyilván nem az első oldalon volt, hiszen egy raklap ARMA hír van/volt. Nem értem mit kell ezen annyit rugózni. Naná, hogy feljött a topicod, hiszen azóta írtál, így felülre került. Ettől még lapozhattam volna, csak nem gondoltam, hogy ennyire nincs hozzászólás a topicban és így az elmaradt. Nekem aztán halál mindegy melyik topicba írnak az emberek. Nem lesz álmatlan éjszakám, ha nem ide...
Na de most Go játszani.

szerk.: 3.5 GB patch elsőre a béta óta. Remélem lesz látszatja is ennek a nagy adag foltnak. -
ledgeri
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ma, most rákerestem az arma szóra, és úgy, hogy minden egyéb arm-os kifejezést tartalmazó topik is van a találatok között, az első oldalon van csak ha a létrehozás dátumát nézzük.. szóval benézted... (no offense hangsúllyal!).
2 darab felhasználót találtam steamen, akinek a neve ez, de az egyik számnélküli..., gondolom az vagy te...
Viszont: párhuzamsan két topik nem futhat, ezt a modik is kérik...
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha ugy kerestel ra mint ahogy beirtad a topic cimet akkor nem is csoda, hogy nem talaltad _ _ _

-
ledgeri
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
már korábban indult a topikja...

Rákerestél egyáltalán? Küld el privátban vagy ide a steam azonosítód, felveszlek, mert aki topikot nyit neki az bizton szereti!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ilyen sokan játsszátok?

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szóval, jöhetnek azok, akiknek megvan az ARMA 3, vagyis még csak a Béta
Csodálkozom, hogy nincs még topicja ennek a - jó - játéknak. Lehet a nyitótéma a Steam Worksop, ahonnan lehet letölteni a játékba előre gyártott küldetéseket, ha van valakinek jó, ami bejött, megoszthatná 
Aki gyakorolni szeretné a repülést, annak ezt mindenféleképpen ajánlom: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest