Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitor hiba topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi, ez nem volt nekem világos mi hova mentődik.
Azt észrevettük tegnap hogy ő nem tud újraéledni a főgépen régebben létrehozott ágyakban. Szóval úgy tűnik hogy minden tárgy a régi karakteré marad.
Abban reménykedtem viszont hogy a mentés lemegy mindkét gépre és ha egyedül játszik akkor fogja tudni folytatni az állást.
Ott hagyta abba a fiam a single playert hogy beesett egy lyukba véletlenül, egyik pteranodona meg ott lebegett a feje felett (persze nem a nyerges) és sehogy nem tudtunk kimenni ebből a lyukból. Most ezt az állást hostoltam tovább és kb elment fél óra hogy megkeressen mert ugyan jelezte hogy merre van a host karakter, de ez össze-visza ugrált valamiért (talán a lyuk miatt bugzott a dolog, nem tudom).
Közben meg kiszáradt a karakter, meghalt mielőtt odaért volna, újraéledtem egyik ágyban és elment még negyed óra hogy egyáltalán egymásra találjunk. Nála mutatta merre járok, de nálam nem mutatta a csatlakozott játékosok pozícióját.
Szóval vannak benne érdekességek. Majd ma este talán tudjuk folytatni. Azzal kezdünk hogy építünk neki is ágyakat a bázisokon.
Viszont mivel az én gépemen igazából full lokálban marad minden ezért gondolom nem fog szétbomlani a bázis amit a jobb alsó kis szigeten felhúztunk már régebben.
Mert ha fizetős netes szerverre mennénk fel mindketten akkor az szétbomlik ha jól olvastam. Meg gondolom a karakterem/dínók/épületek is maradnának a helyi gépen és mindent újra kellene kezdeni.Amúgy működik az Epic Hostolás + Steam csatlakozás, beírtam a konzolban hogy crossplay, talán ennyi kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony Ps Vr2, újszerű, dobozában
- Apple iphone 16 Pro 128Gb, Kártya független, sivatag színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest