-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack #305 üzenetére
Köszi, ez nem volt nekem világos mi hova mentődik.
Azt észrevettük tegnap hogy ő nem tud újraéledni a főgépen régebben létrehozott ágyakban. Szóval úgy tűnik hogy minden tárgy a régi karakteré marad.
Abban reménykedtem viszont hogy a mentés lemegy mindkét gépre és ha egyedül játszik akkor fogja tudni folytatni az állást.
Ott hagyta abba a fiam a single playert hogy beesett egy lyukba véletlenül, egyik pteranodona meg ott lebegett a feje felett (persze nem a nyerges) és sehogy nem tudtunk kimenni ebből a lyukból. Most ezt az állást hostoltam tovább és kb elment fél óra hogy megkeressen mert ugyan jelezte hogy merre van a host karakter, de ez össze-visza ugrált valamiért (talán a lyuk miatt bugzott a dolog, nem tudom).
Közben meg kiszáradt a karakter, meghalt mielőtt odaért volna, újraéledtem egyik ágyban és elment még negyed óra hogy egyáltalán egymásra találjunk. Nála mutatta merre járok, de nálam nem mutatta a csatlakozott játékosok pozícióját.
Szóval vannak benne érdekességek. Majd ma este talán tudjuk folytatni. Azzal kezdünk hogy építünk neki is ágyakat a bázisokon.
Viszont mivel az én gépemen igazából full lokálban marad minden ezért gondolom nem fog szétbomlani a bázis amit a jobb alsó kis szigeten felhúztunk már régebben.
Mert ha fizetős netes szerverre mennénk fel mindketten akkor az szétbomlik ha jól olvastam. Meg gondolom a karakterem/dínók/épületek is maradnának a helyi gépen és mindent újra kellene kezdeni.Amúgy működik az Epic Hostolás + Steam csatlakozás, beírtam a konzolban hogy crossplay, talán ennyi kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest