Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
remelem jo helyen teszem fel a kerdesemet. Ocsem (13) szakkorszeruen programzgat, Arduino alapokon. (pl kijelzore irogatas, 3tengelyes "kez" mozgatasa)
Szeretnem meglepni karacsonyra egy olyan eszkozzel ami izgalmas, tartogat bovitesi, kiegeszitesi lehetoseget. Nem tul primitiv de nem is tul bonyorult egy ilyen fiatal sracnak.
En valami ilyesmire gondoltam, de nem tudom mennyire lenne jo valasztas. 100k a plafon.
Koszonom. -
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Próbáltam keresgélni a csoportban de nem minden válaszomra kaptam választ.
Tesómat szeretném meglepni egy jobb képességű starter csomaggal, viszont nem igazán jutok dűlőre, melyiket érdemes választanom. Vannak olyan kiegészítők, amelynek a minősége olyan gyatra, hogy nem érdemes kitben venni, hanem inkább külön 1-1 darabot valamelyik jobb minőségű termékből hozzávásárolni?
Ilyen csomagokkal szemezgettem.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest