- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
GRBL miatt használok csak arduino-t. Mélyrehatóan nem igazán értek hozzá.
Böngésztem és felfedeztem, hogy megjelent a grbl v1.1. [link]Letöltöttem, kicsomagoltam a source code.zip-et. Létrehoztam egy új mappát c:\users\arduino\libraries\ mappában.
Uno R3 amit használok, csatlakoztattam, betöltöttem a példák közül a grbl v1.1-et, majd fordítás, feltöltés.
Serial monitor-ral ránézve, csodálkozva tapasztaltam, hogy nem v1.1, hanem v0.9j ami feltöltésre került.Létezhet ez, vagy csak egyszerűen valamit összekevertem, esetleg az kavar be, hogy nem a legfrissebb arduino környezetet használom?
-
albinolynx
senior tag
Erre nincs ötletetek? Senki sem használja programozóként?
-
albinolynx
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Egy uno-ra felkerült az 1.0.5 r2 isp. Külső atmega88pu-ra szeretnék egy lefordított hex fájlt feltölteni. Grafikus felületként az AVR burn-o-mat-ot használom.
Timeout hibaüzenetet kapok folyamatosan. Linkelném a folyamatot, amit már lezongoráztam: [link]Van ötletetek, hogy mi a probléma és a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest