- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
válasz
Reset Elek #23801 üzenetére
A müszski leírás szerint 5v is oké neki. Köszi, hogy foglalkozol velem.
-
jippa
aktív tag
válasz
Postas99 #23796 üzenetére
ez azért van, mert eredetileg nem jót linkeltem
olyat füstöltem el, mint ami Gergosz2 Ali-s linkjén van, konkrétan ilyet: https://a.aliexpress.com/_Eypfv8Qamit én linkeltem, olyat akarok venni az elfüstölt helyett, ami már egy újabb verzió, V3.0 az én tönkretett v.2.1-em helyett
bocs, hogy félreérthető voltam, elrontottam a linket
-
jippa
aktív tag
Az oled idc16 j1 pin2re kötöttem a 12v-ot (VCC_in), nem az uno 5v pinjére. A többi pinre az UNOR4-ből jött a jel az oled-be, amit USB-ről etettem. Hogy egészen pontos legyek, az oled-en füstölt el a Q1-el jelölt kis alkatrész, az UNO R4-en pedig a bootloader sérült meg, mert egyébként a serial monitoron kapok post-ot az utolsó sketchről, "csak" most új sketchet nem tudok rá feltölteni. SWD programmer kellene hozzá, hogy rendbe rakjam.
-
jippa
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23789 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ami biztos, hogy 4pin spi-hez ezt az oled-et át kell jumperelni, az R6-ot el kell vágni, az R5-öt össze kell kötni. De ezt már korábban megcsináltam és úccse ment. Se 3.3-mal, se 5-tel. Ekkor mondta csetdzsipítí, hogy 12v. Ki is sütöttem az oled-et is, meg a R4 wifi-t is. Ami miatt egyáltalán kérdezem a 12v-ot, annak az oka, hogy a kis 12v táp 16v-ot nyomott, mikor a füstölő nyákok után megmértem
, így nem tudtam, hogy csak a 16v miatt szállt el, de egyébként 12 volt jó lenne, vagy 12 helyett 5. De akkor, ha van rajta booster, akkor a kérdés meg van válaszolva, 5volt kell a VCC_in-re. Köszi
-
jippa
aktív tag
Sem 3.3v dc-vel, sem 5vdc-vel nem tudom elérni hogy az oled szépen kiírja, amit szeretnék. Sakktáblaszerű, összevissza képernyő a max, ameddig eljutok. A chatgpt szerint ezt a pint 12v-tal kell megküldeni, mert ebben a panelben nincs internal charge pump, ami elég magas feszültséget (7-12v) csinálna ahhoz, hogy a pixelek stabilan dolgozzanak. Ezért mondja, hogy kössek rá 12v-ot a vcc-re, a többi pint pedig etessem az arduinoról logic level feszültségen. Some OLED modules include a built-in charge pump, while others require external boost converters. Bizonytalan vagyok, vagy nem tudom.
-
jippa
aktív tag
Sziasztok, elnézést, ha már volt. [link] Az lenne a kérdésem, hogy ezen az oled panelen a vcc pinre milyen feszültség megy? Uno r4 wifi-ről hajtanám, de nem tudom, hogy ezeken a paneleken van e charge pump, vagy külső dc 7-12v kell neki. A vcc elnevezés miatt gyanús a 12v, mert másképpen szerintem vdd lenne. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest