Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
-
Ghandi
aktív tag
Nekem kb 1.5 éve megy egy kinai nano klón. Egy egyszerű belépésjelző, magyarul egy read relé van rákötve és ha megszakad a read akkor egy dallamot játszik le egy piezón. Szinte minden nap megy, de estére kikapcsoljuk. Nálam nem az arduinoval volt a gond hanem a tápegységgel. Először egy olcsó kinai paneltáp volt, pár hét alatt kifeküdt, atán egy régi mobiltelefon töltőt tettem rá, kb 3-4hónap folyamatos működést az sem bírt. Most egy régi Casio fényképezőgép tápegysége van rákötve, na ez igen! Semmi melegedés,ez bírja amig forog a világ. Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy rendszer csak akkor tartós ha minden alkatrésze minőségi alkatrész. Szerintem a kinai klónok is ugyan úgy bírják problem igazán akkor lehet ha pl 12voltos táppal hajtod, mert akkor a feszstab ic tud melegedni és nincsen rajta hűtőborda, tartós használat alatt túlmelegszik és ejti a feszt elég rendesen. Érdemesebb pont olyan feszülségű tápot rátenni amilyen fesz kell neki, az Unonak pl 9 volt, a Nanonak 3.3volt ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest