- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Okés, köszi, akkor valószínűleg egy 9V-os tápot használok (bár stabilizálatlanok vannak csak otthon, úgyhogy esélyes, hogy a 9 helyett 10-10,5 lesz, az meg már sok gondolom. Vagy keresek egy 7 körülit, ami 9-et ad le.)
Egyébként AMS1117-5.0 fesz.szabályzó van a Nano-mon, úgy emlékszem, hogy a Pro mini-n is, az adatlapja pedig itt található. Elvileg 1,5V-os fesz.töblet érdemes, hogy legyen. Ekkoránál (tehát 6,5V-nál) is eléggé melegedne a fesz.szabályzó?
Amúgy most nézem, hogy láma voltam, mert amit küldtem képet, hogy hűtőpasztát rakott rá, azt azért csinálta, mert alu lemezt rak az egész hátuljára, és ahhoz ér hozzá a paszta, tehát az veszi föl a hőt. Így viszont akár én is meg tudnám csinálni, mert nekem is lemez lesz a hátulja, és akkor max annyira ültetem csak bele az Arduino-t hogy pasztával (vagy hűtőbordával) hozzáérjen a hátsó alu lemezhez, és akkor az el tudná már vezetni a hőt a külvilág felé. Így jó lenne, nem?
Amúgy annyi megoldás jött már szóba, hogy ennyiből már igazán választhatnék, hogy mi legyen.Meg bocs, ha fárasztó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged