-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JAGER 10
tag
Igen, gondoltam már én is kapunyitó szettre.
Nem tudom pontosan milyen IP védettségűek a kapunyitó szettek, de úgy gondolom bírniuk kellene azokat a körülményeket, amelyek fóliasátor alatt vannak, ha a szabadban is bírják.
Pár hete szereltem fel egy kapunyitó szettet, amit lehet külső kontaktusokkal is vezérelni.A feladat azért összetettebb, mint nyitni/zárni, mert szeretném a páratartalmat, szélerősséget is mérni, valamint locsolást is időzíteni, esetleg árnyékolást biztosítani, ezért gondoltam Arduino, vagy valamilyen mikrokontroller típusú vezérlésre.
A vezérlés kialakítására lehetséges olyan koncepció is, hogy lenne egy master modul és több slave modul. Ezek WiFi-n kapcsolódva kommunikálnának egymással. Ehhez ESP8266, vagy inkább ESP32 szükséges tudtommal.
Mennyire bonyolult a kommunikáció létrehozása? Volt valaki, aki valósított meg hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged