Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Ez is jó ötlet, amiket láttam hardveres megoldásra mind több alkatrészt igényelt, ezért mentem a szoftveres irányban. Viszont egy kondi még nem vészes. Kipróbálom majd ezt is.
Amúgy érdekes, mert pl ESP32-es board esetén, de STM32F4 dicovery boardnál is a nyomógombbal párhuzamosan kötik a kondit, nem sorosan. Ha jól értem te sorosan kötöd. Ha nem jól értem akkor nem értem
Miért párhuzamosan kell kötni?(#8552) aryes
Az simán belefér
Olyanra gondoltam, hogy nem lesz-e valami nagy kavarodás a hardver kimeneten, ezért nem mertem használni eddig, így viszont bátrabb leszek és máskor is használom majd, ha két állapot/időpont közötti eltelt időt szeretnék meghatározni. Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Miért párhuzamosan kell kötni?
ekkold