-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Minden segítséget, ötletet szívesen fogadok, úgyhogy köszi.
Ezt valamelyik hsz-emben írtam is, hogy szorzom annyival "time" értékét, amennyivel késik, én durván számoltam csak egyelőre, 30mp-et siet naponta a millis() nekem. Szóval akkor ez is járható út. Viszont a kb. 50 napos túlcsordulást hogy oldottad meg?Hogy érted, hogy ha áramszünet van, akkor is megy? Az Arduino-n lévő programot tudja futtatni olyankor is egy darabig elemről az RTC? Amúgy ez az eeprom, checksum, rutin, ezek nekem még kínaiak.
Tanultam suliban Mikrovezérlők-et, de a tanár valahogy úgy tanította, hogy nem tudott érdekelni, viszont most később az Arduino elkezdett. Amúgy arról az óráról ezek a szavak ismerősek, de nem tudom, mit jelentenek.
Írtam, hogy szobába lesz dísznek igazából csak, úgyhogy nem gáz, ha pl. havonta rá kell állítanom esetleg gombokkal.
Tehát végszónak: egyszerű óra, perc számláló órát szeretnék, 1 óra állító, 1 perc állító, illetve 1 másodperc nullázó gombbal, így könnyen rá tudok állítani, ha ne adj isten elkószálna az idő, vagy valamiért kikapcsolnám, ilyesmi. A programba írnék olyan parancsokat, hogy adott perckor adott ledek világítsanak. Ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged