- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #6852 üzenetére
Nem nagyobb a valószínűsége, mint mondjuk, hogy a TV-d, villanykapcsolód, konnektorod, hosszabbítód, mosógéped kigyullad.
Lehet, hogy ez igy van, (bar szerintem ezt igy nem mondanam egy random webshop-bol vasarolt barmire,) de abban biztos vagyok, hogy ha vesz egy akarmit (TV-t, mosogepet, akarmit mondjuk a Tesco-ban,) akkor arra van megfelelosegi nyilatkozat, es van gyartoja, vagy importore, aki felelosseggel tartozik a termekert. Ha kigyullad, es viszi a lakasat, akkor lesz felelos. Ha meg vesz valamit kinabol a Banggoodon, akkor o az importor, es a felelos is, ha mondjuk a tuzolto kideriti, hogy a kiani cucc gyulladt ki. Utana meg mondhatja, hogy "Ja, az a sonoff, de Janos250 azt mondta, nyugodtan hasznaljam!" -
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #6852 üzenetére
Nem tudom milyen kommunikáció zajlik a wifin át, és hogy mennyire könnyen törhető, de az androidos appba föl kell venni az eszközt, és azt csak a lokális hálón belül lehet, ha jól emlékszem. Tehát távolról az appal nem lehet csak úgy megszólítani az eszközt.
Én jobban félnék a kigyulladástól. Olcsó kínai cucc, olcsó alkatrészekből, trehány forrasztások, alulméretezett hűtés. Ezt nem a sonoffra mondom, hanem általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest