- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkrétan EZ van nekem.
tvamos: köszi, igy már értem. Nos, ez a szervó nem gyors egyáltalán. Hogy mennyire tartós azt nem tudom, de ha nem 100%-on hajtottam, csak 65%-on, akkor nem melegedett egyáltalán. Még azt nem tudom, hogy ha nem 5V-ról hajtom, csak 3,5-4V-ról, akkor működik-e egyáltalán. Lehet 3 AA akksiról fogom hajdani az egészet, plusz boost converter. Vagy 4-ről, de még nem tudtam meg, hogy mit szól 5,5-6V-hoz a boost converter. Asszem kell boost-buck convertert szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged