Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92 #5453 üzenetére
Köszi szépen! Azóta teszteltem a kütyüt egy ceruzaakksival, mert elem nem volt kéznél. Terhelésnek egy dc motort kötöttem rá. Eredmény: nem volt annyi kezem, hogy mérjek
, de biztos, hogy valahol 5V közelében volt a kimenet, a motor hangjából ítélve, de legalábbis biztosan több volt a bemenetinél, ami tényleg meglepő egy ilyen cucctól. Viszont a chip rajta teljesen átforrósodott 4-5mp alatt, a visszajelző led pedig nem világított. Összehasonlításképp egy 3,4V-os 18650-es li akksival gyönyörűen működni látszik, ugyanúgy motort kötöttem rá, nem melegedett egyáltalán, és a visszajelző led is világított rendesen. Ma több időm lesz, megnézem két akksival. Az adatlapja szerint 2,5V a minimum bemeneti feszkó.
Az a kérdés, hogy ha teszem azt mégis egy db ceruzaelemről szeretnék mondjuk egy arduino lapot meghajtani, akkor
a.: kisebb terhelést elbír?
b.: tegyek rá hűtőbordát
c.: felejtsem el, mert úgyis meg fog sülni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozgásban a The Seven Deadly Sins: Origin
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest