Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vitezlejszlo

őstag

válasz Janos250 #5055 üzenetére

Ahh nagyon köszönöm! A wifit kipróbálom. Bár most is működik, jelenleg a kiadott adatokból grafikont rajzolok a szoba hőmérsékletéről :) De megnézem ez mit változtat.

De.

Megint belefutottam valami baromságba.

A ESP8266 és a DS18B20 eddig egy Xiaomi külső akkuról ment, kb 1 napot ki is bírt róla :) De most áttettem 220-as telefontöltőre. A következő történt. Elindult, pingik, de adatot weben nem ad ki. A boardon (nem az ESP8266-os kis wifisen, hanem amire rá van rakva) egy nagyon kevéssé de világító kék ledet lehet látni. Ez nem az a led, ami a ESP sarkán baromi erősen villog. Ez egy másik led :) Namost vissza a Xiaomira, kis led nem világít, minden fain. Másik telefontőltővel ugyanez. Elvileg mindkettő 0.7A-rt tud. Aztán alá tettem egy 2A-t tudó töltőt, na azzal vígan megy, nincs kis kék led, és van web kiszolgálás.

Namost. Minden logikámat összeszedve lehet, hogy a 0.7A kevés neki? Ennek a kis körömkosznyi cuccnak? Vagy nem adnak ki 5V-ot csak mitudomén 4.8-at és az a baj? Vagy mi ez már :) ESP12E doit.am -es boardról van szó.

Köszi :)

ui: amugy bakker most esik le, hogy eddig az Ardiunóban Wemos D1 retired volt beállítva NodeMCU ESP-12E helyett :P

Új hozzászólás Aktív témák