- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
[link] Ugyan ezek az alkatrészek vannak rajta(dióda, ellenállások stb), már régen vettem így pontosan ugyan azt nem tudom linkelni.
Egy 5V-os tápról menne, én egy telefontöltőn gondolkozom, hiszen maga az arduino gyakorlatilag nem fogyaszt, a relé a maga 0,1A-ével ami megy fél percig meg megint nem hiszem, hogy gond lenne.
Persze a delejt nem az arduino-n keresztül terveztem adni.
1db relé lesz, egy fali lámpát kapcsolna.
(#2654) fpeter84 Majd rámérek akkor délután, vagy lehet elnézek a boltba és legyen még egy benne, gondolván ki tudja, mit pakoltak bele a kínaiak
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest