Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@dew28
Az a bumszli páka egy fahrenheit 28021-es, és a hegye kb 2.5 - 3 mm vastag. Nem találtam másik hegyet ehhez a pákához, ami tényleg hegyes lenne. Csak tompa van. Nézz rá arra a képre, vetíts rá egy 3x3mm-es négyzetet, és képzeld el, hogy bármit teszek, az lesz a legkisebb terület, amit égetni fogok. És akkor még meg sem remegett a kezem és társai. Nekem működőképesen kellenének a mikrok

@Aryes
Ennyire kifinomult nyákoknál ha csípek, lutri, mennyi fóliát fogok feltépni, meg mit fogok szétkaristolni. Valakinek talán ügyesebb keze van - nekem nincs

-
coco2
őstag
Elég reménytelen úgy keresni misztikus hubákat, hogy nem látok teljes kapcsolási rajzot. És persze még akkor is, ha az stimmel, a gyakorlati hiba könnyen jöhet abból, hogy nem az van a panelen, mint ami a kapcsolási rajzon. Így, hogy kapcsrajz sincs rendesen, maximum tippelgetni lehet. Relé elengedésekor van egy öninduktív lökés. Az lehet mínuszba is, és lehúzhatja a tápodat zéróban. És talán nem minden hal meg köszönhetően stab kockáknak és kondenzátoroknak. Aztán a stuf fele újraindul határozatlan állapotokkal. Azért javul meg a resettől. Ez csak egy példa volt arra, ami történhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold