-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
Postas99 #23490 üzenetére
Tegnap rátaláltam erre a cikkre, el is mentettem és végül rendeltem egy A7670E-t...
Bárcsak előbb rátaláltam volna!de pár kérdés felmerült bennem:
Ennek 18650-es akksi kell, de az 3.6V. Hogy bírja el a GPS és a SIM komponenseket a külső szenzorokkal együtt?
Az adatlapja alapján 6V-os bemenetet is le tud kezelni. Multiméterrel lemértem, a 6V/12Ah AGM akksi 6.4V-ot ad le 100% töltöttségnél. A 7670-nek van azért ennyi toleranciája a megadott 6.0V felső határ felett?
Gondolom, hogy ha 18650-es akksit használok, akkor az input portba beledugom a 6V/10W napelemcellámat és meg is van oldva a dolog, a board vezérli az akksi visszatöltését.
Ámde, ha a 6V/12Ah akksit használnám, akkor viszont alkalmaznom kell a solar controllert, aminek a kimeneti portját egy JST-PH2 csatlakozóval csatlakoztatom a board inputjába. Akkor viszont az akksi töltöttségét nem tudom kiolvasni távolról.Egyelőre ez a megtápolás rész nem tiszta nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest