- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram
üzenetére
Kösz!
Sajnos jelenleg csak A6, A7, és SIM900 van itthon, de valószínűleg akkor ez lesz a megoldás.
Azóta annyi történt, hogy - mivel 5V-os, a DC/DC előtti bemenete mind az ESP-nek, mind a SIM modulnak van, átraktam az ESP tápját a modul 5V-os tápjára. Így csak néha indul újra, így viszont fejleszteni nem tudom, de a következő lépés az lesz, hogy a fejlesztés akkus laptopról megy, csak az pillanatnyilag nincs itthon.
Köszi mégegyszer, indítom a SIM800 beszerzését.
Azok annyival bonyolultabbak, hogy nem "ráhajthatós", hanem "bedugós" SIM kártya foglalatuk van, én meg már kitörtem a kártyát a legkisebbre, így a bedugósba igen macerás a kitört keretbe visszatéve bedugni.
Másik, erre használható SIM kártyám meg nincs, de már kedden elindítottam neten egy másik Vodafone 100+ feltöltős kártya rendelést, de az pár nap, mire a postás kihozza.
Mellesleg ilyen célra, mikrokontrollerekhez jó ez a kártya, mert teljesen ingyenes, semmiféle díja nincs. Ezt én se hittem el, de tényleg nincs, ha csak fogadásra használjuk. Évenként ugyan meg kell újítani a regisztrációt - törvény szerint - de az is ingyenes.
Nem is tudom, hogy ez valami beetetés, vagy miért éri meg ez nekik.
Persze, ha nem csak fogadni, hanem küldeni is akarunk valamit, akkor kell rá feltölteni. Mellesleg adnak havonta - nem gyűjthető - 100 MB internet forgalmat is, teljesen ingyen. Így, ha valaki olyan arduinos dolgot csinál, hogy távolról csak vezérelni akar, akkor ez teljesen ingyen van. Én se hittem el, azt hittem olyan, mint a FB hirdetések, hogy van benne valami csavar, de tényleg nincs. Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold