- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
Wolfram #21789 üzenetére
Partvonalról mert nem engem kérdeztél.
Nekem van 5 (a 15 day delivery miatt, nem szeretek sokat várni).
Az elején gondom volt a CDC usb serial-al nem tudtam rá feltölteni. Zadig-al mókoltam usb drivert, hogy legyen soros port.
ESP_Easy-vel kezdek az új board-okon mindig mert azt régóta használom.
Először a "normal"-t raktam fel + rá egy 4 digites led display-t + NTP setup, lett 1 pontos órám
Jött az oled kijelző de a "normal"-al nincs I2C-t tudó GPIO ezért kicseréltem az Easy-t a "display" verzióra. A következő lépés, hogy a 433Mhz->WiFi gateway által mqtt-n küldött hő/pára mérő adatokat megjelenítsem az oled-en. -
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #21789 üzenetére
Nem, bár szemeztem vele, de én szeretem, ha nem egy, hanem két fizikai mag van benne, de egyébként tetszik ez is, vagy másik verziója is. Gyűjtögető életmódom miatt január kilencedikén megrendeltem, január vége felé várható a megérkezése.
Jelenleg még nem érkezett meg a magyar VÁM-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest