- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion #21417 üzenetére
... meg vigye le a kutyát sétálni, főzzön vacsorát, meg csinálja meg a gyerek házifeladatát is
Engem jobban vonzanak az egyszerű eszközök, szeretem, ha mélységében is értem, amit programozni próbálok. Azt hiszem a legjobb példa erre az az Attiny12 uC, amit Attiny85 helyett küldött egy kínai kereskedő, rögtön 10 darabot. Nincs benne RAM, ezért nem lehet C-ben programozni, emiatt megtanultam AVR Assembly-ben programozni, hogy ne kelljen kidobni.
Ehhez alaposan el kellett olvasnom a doksiját is. Annál jobban egyik uC-t se ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest