-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gordonfreemN #19786 üzenetére
A soros log alapján Ayres kolléga megoldása jó kell, hogy legyen. A case -1 ágába a break-on kívül más nem kell. Viszont azt gyanítom, hogy kellene valami timeout is, mert amíg nyomod, addig jön a -1, de ha elengeded, akkor nem fog jönni semmi és nem is fut be a default ágba. Vagy, ha nem nyomsz gombot, akkor az irrecv.decode-ban áll?
-
vargalex
félisten
válasz
A break lényege, hogy utána más ág (így a default sem) hajtódik végre. Vagy nem értem, amit írsz...
-
dew28
aktív tag
válasz
Ha beteszem a break-et, nem hajlandó a benne lévő utasítást se végrehajtani
case -1:
***vegrehajtando feladat***;
break;
ugye igy csinaltad? ugye? -
gordonfreemN
addikt
válasz
Na mostmár valamit a könyvtáraknál is szétcsesztem, le se tudom fordítani a kódot.
Ha valakinek lenne türelme ebben segíteni, akkor a maradék hajam hálával fog tartozni, amiért nem hullik ki.
Szerintem előlről kellene kezdeni, tehát, ahhoz hogy az IRremote.h lib nemtudom mitcsináljon kellene ez a lib, addig a kódban megírt "hivatkozások" nincs mire mutassanak szerintem. Tehát most fogom, törlöm az összes ilyen lib-et és akkor innen kezdjük.Na semmi. Van ez az IR remote könyvtár. Ezt lehet telepíteni többféle verzióban, az újjabbakban (2 felett) történt valami változtatás ami a régi hivatkozásokat (nem tudom mi ennek a neve, amikor a libben lévő megírt kódra egy paranccsal hivatkozunk) már nem ismerte, a példaprogramom meg a régi szerint volt megírva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged