Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurencius
újonc
Aha... igen ez. Nem tudom, hogy mi az a #include. Nem volt semmi gondom a kód feltöltésével, az Arduino tökéletesen működik a kijelzővel meg a kamerával.
Lehet, hogy arra gondolsz, amikor elolvastam a kód feltöltésének az utasítását, ott volt, egy olyan kitétel, hogy ezt, meg ezt kézzel másoljam be egy adott könyvtárba, de ha már benne van, akkor nem szükséges.
Hát, most nem tudom pontosan idézni, de ha szükséges, akkor majd előbányászom, és itt majd idézem a megfelelő sorokat.
Fordítás Arduino IDE-ben:Töltse le az összes fájlt
másolja az "src/lib/LiveOV7670Library" és az "src/lib/Adafruit_GFX_Library" fájlokat az Arduino "libraries" mappájába (ha már rendelkezik "Adafruit_GFX_Library"-vel, akkor nem kell másolnia)
Nyissa meg az „src/LiveOV7670/LiveOV7670.ino” fájlt az Arduino IDE-ben
Válassza az Eszközök -> Tábla -> Arduino Uno/Nano lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold