- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Janos250 #17391 üzenetére
Nekem 2020 azzal indult, hogy a PayPal a hitelesítő SMS-eit a néhai Yodafone-nál beregisztrált számomra hiába küldte el, nem jöttek meg (mert valójában már telenyomoros voltam azon a számon). Vagy három hónapig nem tudtam belépni.
Csináltam egy másik accot, a Revolut virtuális kártyát hozzá kötve, de valami miatt mégis kellett az eredeti fiók. Asszem egy refund összege oda futott be valamiért, el kellett költeni.
Egy (látszólag) magyar számot hívva egy talán ír hölggyel beszéltem. Gyenge negyed óra alatt sikerült megértetni magam, hogy mi a hasfájásom. Megoldotta, hogy az SMS az előzetesen már regisztrált másodlagos számomra jöjjön.
A hétvégén meg a Revolut kezdett azzal zaklatni, hogy lejárt (az ősszel) az az okmányom, amivel anno oda mentem. Persze most vagy a szelfi nem jó neki, vagy az okmány képe. Folyton visszadob.Jó dolog ez az informatika, míg a Skynet az öntudatára nem ébred...
-
válasz
Janos250 #17391 üzenetére
Elképesztő bosszantó a facebook hozzáállása ehhez.
Egyszer vettem a fáradságot, és felgöngyölítettem egy komplett csalásra specializálódott csapatot. Úgy kezdődött, hogy az arcomba tolt a fb egy hirdetést, ami kamu volt, de mégis sokan írták alatta, hogy "Szuper ajánlat, épp egy hete használom" stb. Ellenőriztem a profilokat, és egyértelműen látszott, hogy erre a célra létrehozott profilok. Vagy 10-15 darab. Internetről származó profilképek, kommentek 8-10 nyelven itt-ott, teljesen belterjes ismerettségi kör. Az aktivitásukat visszatrackelve találtam még 4 hasonlóan csaló hirdetést, amiken keresztül találtam még 30-40 darab kamuprofilt.
Mindet jelentettem a facebook felé, és 0, azaz 0 db profilt töröltek. A hirdetések is sokáig fent voltak, valószínűleg nem a fb vette le őket.
Egyszer már komponáltam egy bejelentést az NMHH-nak, de végül elengedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged