- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Nem, ez nem az! Ezt Én csomagoltam ki a gyári csomagolásából...mivel sokat kísérleteztem már vele, így ki fogom próbálni az ötletedet!
Az egyik gyári programját fogom erre használni:int ledPin=8; //definition digital 8 pins as pin to control the LED
void setup()
{
pinMode(ledPin,OUTPUT); //Set the digital 8 port mode, OUTPUT: Output mode
}
void loop()
{
digitalWrite(ledPin,HIGH); //HIGH is set to about 5V PIN8
delay(1000); //Set the delay time, 1000 = 1S
digitalWrite(ledPin,LOW); //LOW is set to about 5V PIN8
delay(1000); //Set the delay time, 1000 = 1S
}
Itt alapból a 8-as lábat fogja használni. Ez a kis program alkalmas lesz a többi pin egyszerű tesztjéhez is? ( " a LED a Vcc-digital pin között legyen, és úgy is, hogy a digital pin-GND között. " )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest