- OLED TV topic
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Én is gondoltam rá, hogy amiatt is lehet gond, de máshova már nem tudom kötni.
Vagy inkább kössem a led-mátrix egyik sorát vagy oszlopát oda? Vagy abból is lehetne gond? A 13-ast kipróbáltam egy nyomógombbal, tökéletesen működött, az 1-es viszont azzal sem, úgyhogy az lehet, hogy tényleg nem használható akármire (amit viszont elég érdekes számomra). A 13-as láb nem PWM, tehát előfordulhat, hogy az kell az infrának, és azért nem működik ezen (pedig úgy emlékszem, hogy régen ezen használtam)? A 0 pin pedig RX, lehet, hogy azon meg azért tudja venni az adatokat a PWM-en kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest