- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz
kesztió #14520 üzenetére
Bocsanat, de szerintem egy ilyen projektnel az rohejesebb, hogy ha van pl 6 termosztatod esp alapokon, akkor meg x darabot hozza akarsz adni 'szervernek', es amugy meg nem is ertem ezt a koncepciot
ha mar ugyis wifiznek, akkor miert is nem eleg 1 kozponti egyseg?
vagy most akkor mar nem wifin akarunk kommunikalni az alegysegekkel? vagy elvesztettem a fonalat teljesen(?) -
válasz
kesztió #14520 üzenetére
Még egy ötlet a dizájnnal kapcsolatban: az esp-re ragassz egy olyan pici, 1x1cm-es alu hűtőbordát, asszem VGA-kon szokták használni RAM hűtőnek (legutóbb egy számtech boltban kaptam ilyet), a bordák függőlegesen álljanak, ezzel gyorsul a hőleadás és talán a légmozgás is. A hőmérséklet szenzort pedig úgy kellene felszerelni, hogy ne érintkezzen az akril előlappal, mert az is vezetheti a hőt.
-
válasz
kesztió #14520 üzenetére
az az elkerülhetetlenül bosszantó jelenséget fogjuk produkálni, amikor az utolsó tizedesjegy billeg két egymás melletti érték között.
Hát, valóban, ennél rosszabbat el sem tudok képzelni. Emlékszem, gyerekkoromban hetekig nem bírtam aludni éjszaka, mert billegett a tizedesjegy.
Ja, nem.
lesz még egy külön szerverszámítógép, ami a routerhez kapcsolódik, és ami tükrözi az adatokat?
Miért, talán anélkül gondoltad megvalósítani a távirányítást?
Tehát lesz egy mobil alkalmazás, amivel direktben próbálsz kapcsolódni az éppen alvó esp-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest