Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evilskati

aktív tag

válasz Aryes #13827 üzenetére

Pedig rá vagyok állva a Rock zenére. A zajelnyomásban legjobban az Enter Sandman vált be. :)

Amerikai konyha-nappaliban van a hűtő. Ha a kanapén ülve bámulom a TV-t, akkor a bal fülemre merőleges a hűtő elhelyezése. TV nézéskor szokott zavarni, ha bekapcsol, ilyenkor feljebb nyomom a TV hangerejét, az egy ideig segít, de mivel "szabályos" hangja van, ezért könnyen rá tud állni a zümmögésre a füled, amikor már kihallod minden alapzaj mellett. TV-t is maximum 12-es hangerőn nézek, de akkor már a mosogatógép is be van kapcsolva. Alapból a 6-os hangerő bőven elég.

A hálószoba ablaka egyébként a főútra néz, a forgalom zaja érdekes módon abszolút nem zavar az alvásban.

Igazán akkor zavaró, ha nem megy a TV, csak olvasok vagy valami. Ilyenkor nincs alapzaj sem, ami elnyomhatja.

Nehéz ügy ez. Egyébként érdekes, de telibe ragasztottam a szekrény hátulját hangelnyelő szivaccsal. Ezzel azt értem el, hogy a szekrény teteje és oldala felé szinte megszűnt a hangkisugárzás, viszont a szekrény alja/hátulja ki van vágva a szellőzés miatt, mintha onnan most felerősödtek volna a hangok, minden zaj lefelé távozik.

Új hozzászólás Aktív témák