- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
Janos250 #13815 üzenetére
Köszönöm!
Összeszedek akkor egy bevásárló listát, hogy megfelelőek lesznek-e a kinézett cuccok.
Ha külön tápról mennek a ventik, akkor is szükségem lesz a FET-re?
Illetve, még egy dolog, amit a keresgélés során találtam. A ventik PWM-je elméletileg 25 kHz frekvenciával működik. Ez konfigurálható?
(#13818) Gergosz2:
Köszönöm! Szeretnék ismerkedni a mikrokontrollerek világával, ezért is gondoltam az ESP32-re, jó lenne valami logolást is beépíteni majd a dologba.Viszont a legnagyobb akadályozó tényező, hogy ezek számomra elég idegen dolgok. A FET-et sem tudom mi
Olvastam most róla, de valószínűleg valahonnan -1-ről kellene kezdenem, mert nem értettem a cikket.
Van esetleg valamilyen jegyzet, könyv, bármi, ami mentén el lehet indulni?
(#13816) gyapo11, (#13819) aryes:
Ha ez a tompítós ötlet nem válik be, akkor ezzel is elszöszölök majd, köszönöm az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest