- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
Janos250 #13815 üzenetére
Köszönöm!
Összeszedek akkor egy bevásárló listát, hogy megfelelőek lesznek-e a kinézett cuccok.
Ha külön tápról mennek a ventik, akkor is szükségem lesz a FET-re?
Illetve, még egy dolog, amit a keresgélés során találtam. A ventik PWM-je elméletileg 25 kHz frekvenciával működik. Ez konfigurálható?
(#13818) Gergosz2:
Köszönöm! Szeretnék ismerkedni a mikrokontrollerek világával, ezért is gondoltam az ESP32-re, jó lenne valami logolást is beépíteni majd a dologba.Viszont a legnagyobb akadályozó tényező, hogy ezek számomra elég idegen dolgok. A FET-et sem tudom mi
Olvastam most róla, de valószínűleg valahonnan -1-ről kellene kezdenem, mert nem értettem a cikket.
Van esetleg valamilyen jegyzet, könyv, bármi, ami mentén el lehet indulni?
(#13816) gyapo11, (#13819) aryes:
Ha ez a tompítós ötlet nem válik be, akkor ezzel is elszöszölök majd, köszönöm az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest