-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
inf3rno #1351 üzenetére
Milyen kijelződ van?
Hogy kapni-e pont olyat amilyent te akarsz azt nehéz megmondani, de gyanítom nem. Jól körül kell nézni hátha akad egy. Én ilyenkor jófogásra is beszoktam nézni és ott is szoktam keresni régi nem működő holmikat, dobozokat mert sokszor sokkal olcsóbban megkapom idehaza mintha rendelnék.
A memória beiktatása pedig nem rossz ötlet. Rádiót próbáltam én is és most is hasznéom egy [NRF24L01] személyében. Házon belül mindenhol tudtam vele kommunikálni. Pc-re sem nagy kunszt rákötni, egyszerűen még egy arduinoval, soros porton keresztül küldöd neki az adatot és kész. Elvileg ezekből létezik nagyobb antennás kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest