- Forrmell.enn
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
utána néztem mi ez a hatás, de pont az ellentétije vagyok, én tisztába vagyok vele, hogy nem értek hozzá és nem próbálok meg mást meggyőzni, hogy én jobban tudom.
A gépészetben meg pont ez a jó, hogy ha nem is tudod, hogy mi hova való vagy mire való, attól még ki tudod találni ,hogy melyik hova passzol akár egy kirakó.
De az elektronikában meg ahogy mondják, hogy az áram alatt lévő vezeték ugyan úgy néz ki mint amelyik nincs, csak más a fogása.
Ha meg tervezel valamit, ott meg vannak a fizikai mértetek amit látsz, hogy ha valami nem fér oda vagy megakad benne.az elektronikában meg építés közben nem derül ki ha valami nem oda való,mert a vezetéket bárhova kötheted és ki is maradhat , nem derül ki a hiba mig be nem kapcsolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged