- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Egyébként hajszálpontosan ez van nekem, fotó alapján az utolsó tizedmilliméterig stimm.
Az alján viszont ESP-F DEVKIT V4 áll (ugyanúgy DOIT-es).Az IDE alatti programozás során konzolban ezt látom:
Serial port /dev/ttyUSB0
Connecting....
Chip is ESP8266EX
Features: WiFi
Crystal is 26MHz
MAC: bc:dd:c2:23:34:52
Uploading stub...
Running stub...
Stub running...
Configuring flash size...
Auto-detected Flash size: 4MBHa igaz az ESP8266EX, akkor eme wiki oldalai szerint erre is rámegy a FreeRTOS és még pár egyéb firmware is, jól fogalmazok ? (Bocs, ha hülye alap kérdés).
Például ezt a listát elnézve most állt össze, mit is csinálhattam tegnap, szerintem belenyomtam az Arduino Core-t, mert most az Arduino IDE alatti mintaprogramokkal ismerkedek, tanulgatok és minden műx szépen, nem Lua-ban írok, nem Lisp nyelven, se semmi egyéb, hanem a C++ egy heréltjét látom ha minden igaz, az Arduino-k default nyelvét, amit a három Leonardo-m is használ.
És ha tovább bámulom üveges szemekkel
a listát, kezdek rájönni, hogy WOW.. gyakorlatilag egy csomó programozási nyelven és/vagy fejlesztőkörnyezetben tudom programozni a kütyüt, attól függően, hogy mi fekszik nekem, például ha korábban már Node.JS-el elkezdtem ismerkedni, akkor a Javascript alapúakat is kipróbálhatom rajta (pl. az Espruino). Vagy BASIC-ezni is tudnék vele, meg Visual Basic-et (óóó istenem, üssetek, de ezeket ki fogom próbálni)
Jól látom mindezt ? (Korrigáljatok nyugodtan).
-
Dißnäëß
nagyúr
Ha jobban értenék ezekhez, segítenék szívesen, de én csak ismerkedek most...
Tegnap pl. azzal szórakoztam, hogy a kis kütyüt totál töröltem.. Arduino IDE-ben "Erase Flash" menüpont alatt "Only Sketch" és "Sketch + WiFi Settings" helyett "All Flash Contents"-t kapott, aminek hatására életképtelenné vált, nagynehezen 2-3 óra alatt újra helyrerántottam valahogy a dolgokat
és végül eljutottam oda, hogy feltettem a WiFi-mre és egy kis mini webszerver-féleség segítségével böngészőből tudok GPIO-t HIGH-LOW között állítgatni, beépített LED-el szórakoztam...
Marha jó
Az összefoglalót nagyon támogatom, nagyon kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged