- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Mosqu!to #12721 üzenetére
Közben megnéztem, hogy te normál motorokat akarsz meghajtani, és csak egyetlen irányban. Na, ami motorvezérlő ott van, azt nem erre a legegyszerűbb feladatra szánják. Én oda simán FET-et tennék. Motoronként egyet. Az újabb FET-ek között számos olyan van, ami TTL szinttel meghajtható. (Sőt, én ESP-vel hajtom őket, ami 3.3 V-os)
-
válasz
Mosqu!to #12721 üzenetére
Neked nem erre van szükséged? [link]
Arduino motor shield v2 vagy adafruit motor shield v2 keresőszavakkal 5-6$ környékén van, én is vettem ilyet (vagy 3 éve), nagyon jó. TB6612 motorvezérlő van rajta, viszont i2c-n kommunikál a board-dal, ezért nem tudod bármivel helyettesíteni, csak azzal, amit a korábban linkelt videón látható program támogat. A rátöltött fw-ről is ha jól látom a szimulátor gondoskodik, tehát ebbe sajnos nincs beleszólásod, csak ha van hozzá forráskód, ami módosítható a hardver függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest