- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nyákot ritkán forrasztottam/forrasztok, általában led-eket, ellenállásokat, vezetékeket szoktam, azokhoz mindig jó volt, sosem volt semmi baj, nagyon jól letisztítja, amit kell. A rajt maradással szokott gond lenni, hogy nagyon lassan szárad, van, hogy napokig rajt marad, ha nem törlöm le, ezért gondoltam, hogy valahol maradhatott és összezár valamit. De akkor szerzek rendes no-clean folyasztószert. Tudnál esetleg linkelni oldalt, vagy boltot mondani, ahol kapok nemdrágán ilyet? Neten rendelni nem olcsó. Esetleg kis-elektronikai boltban, vagy hol lehet ilyet venni?
Amúgy így néz ki most a Nano-n az összeállítás:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged