Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
gyapo11 #1162 üzenetére
Van egy statikus oldalam, amit anno hirtelen felindulásból csináltam 1 hét alatt és utána elment tőle a kedvem. Ott pl a google KML-t használom a geo adatok megjelenítésére. Az szerintem abszolút nem bonyolult, az is csak egy sima XML leíró.
Sajnos amilyen hirtelen volt a felindulás, annyira gyorsan abba is hagytam az oldal további szerkesztését, de azért itt egy link a KML-ről hátha érdekel.
-
junhum
tag
válasz
gyapo11 #1162 üzenetére
Igen webes megjelenítés a cél. Egy ketyere 2 18ds20 és egy dht22 szenzorral mérné a hőfokot egy sárgabarackosban virágzás idején, hogy tudjuk mikor kell menni fagytalanítani. A másik az 6 ketyere 1-2 18ds20 és 1 dht22 ez szárítókban lenne, hogy tudjuk mikor szárad meg a paprika
Ethernetes arduino néz ki a legegyszerűbbnek de van 8 nanom
Most belebotlottam a nodemcuba a szárítóknál kényelmesebb lenne wifin de ott meg a 6 lehet zavarná egymást.Most megy a vakarózás
A szárítók szeptemberben indulnak,az lenne sűrgős, de lehet a barackossal kezdek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest