Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Kész az alfa 0.5 verzió, működik is végre.
Valóban alacsony volt a feszültség, lemerültek a sok teszteléstől az AA aksik. Meg az a ~6V amúgy se volt sok. Átkötöttem a servo motort a motor shield servo csatlakozására, plusz adtam a shieldnek 3x18650 akkut. A koppcsincs Lego motor megy mint, az állat, pedig még nincs is maxon. Eddig azt hittem ez ilyen kis lassú.. hát nem csak éhes volt. A szervó is megy. Együtt is mennek végre.
Egy dolgot nem tudok még, hogy miért szakad meg gyakran a wifi, és miért nem változik meg sose az ssid/csatorna száma.
Plusz még le kell kezelni a kapcsolat megszakadását is, mert van amikor pont sebességadásnál kapcsol szét, és nem lesz szerencsés ha elszabadul a járgány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest