-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10578 üzenetére
Hát ha rászoknék, hogy adatlapot olvasok mielőtt egy egész napom rámegy a kísérletezésre, spórolhatnék magamnak egy kis időt.
"Maximum number of continuous short bursts/second 1800"
Ez meg is magyarázza, miért nem működik már 4800baud sebességgel a rendszer.Mondjuk az én vevőm nem tsop, hanem VS1838, arról nem lehet ilyen részletes adatlapot találni, ebben olyat találtam, hogy "output pulse
width min. 500μs", ami ha jól számolok 2000baud-os elméleti sebességet enged.Még ennyi kérdésem lenne, hogy miért írják a legtöbb helyen, hogy ellenállásokat kell rakni a Vcc és az OUT lábakra?
Kipróbáltam (a 10k helyett a belső felhúzó ellenállást használtam), de semmit nem befolyásolt a működésen, 100ohm nélkül sem melegedett vagy purcant ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged