- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ecaddsell #10196 üzenetére
Most néztem át ezt, de ebben nincs megszakítás kezelés.
Itt csak kiolvassa a függvény a számlálót a loop()-ban.
Természetesen már szoftveresen számolom ki a frekvenciát, vagy ezt hogy érted? Ha jól értem ezt a programot a számlálás maga nem szoftveres. Nem változóban számolja a megszakításokat, hanem regiszterben. És függetlenül attól mit csinál a cpu, legalábbis remélem. Ennyiből áll a pulse counting, nem? Vagy van rá hardveres gyorsítás, ahol a pulzusok számából frekvenciát köp ki eredményül? Meglepne...Nem akarom túlbonyolítani a dolgot. Nekem elég annyi, hogy a program blokkolása nélkül tudjon számolni és igény szerint kiolvasni ezt az értéket.
Ezt hogy kell elképzelni? Vmi olyasmi, mint ESP32-nél a tetszőlegesen beállítható GPIO mátrix?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest