Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
Tesztasztalon volt egy ilyenem, de annak az elektronikáját nem én építettem, csak a szoftvert írtam hozzá. A projekt lényege az volt hogy 4 db LDR értéke alapján forgatta a napelemet 2 DC motor a megfelelő irányba, de ilyen léptető motorokkal még nem próbáltam. A DC motorokat relék kapcsolgatták. Egy kapcsolási rajzom van hozzá, bár nekem az kicsit kínai volt. Az agya pedig nem egy MEGA volt hanem egy Nano.
-
Sleed
aktív tag
szia,
tudom hogy ez nem arra való, de ezt az egyetlen dolgot találtam amit direkt ehhez a motorhoz árulnak. Hátha ebből kiindulva találsz valami mást is, ami hasznos.
Másik ötletem egy kicsit sufni, nem is biztos hogy működik, de megpróbálhatnál valami keményebb, vastagabb (2mm legalább) gumit vagy puhább műanyagot kilyukasztani és azt valahogy ráhúzni hogy nagyon szoruljon rajta, esetleg valami zsugorcsővel még rá is gyógyítani.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- VPN topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold