Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

őstag

válasz ekkold #23713 üzenetére

Jó lenne a reed relé, de van után futása is a szervonak. Meg ez az elmozdulás a rövid karon max 1 cm a kar végpontjánál mérve a két állapot között. Necces még azt is beleapplikálni.

Ezért váltottam léptető motorra.

Ekkold:
    Fotóztam a súlymechanikás szemet több darabot is a házat is
    A fekete ház amibe a szem megy bele a persely szélén levő két bevágásba ül be. A szem alján van egy múanyag házba rakott fém darab. A súly lehúzza a festett szemet így ha a ház (baba álló helyzetben van) akkor a szem nyitott pozicióba kerül.
    A műanyag fekete ház alulról meg van fúrva egy 1mm-es fúróval azért hogy a drót a súlyt fe ltudja nyomni.

Ha a drót túl lesz tolva a súly szárán akkor felakad a drót és a szem nem fog kinyilni.
    Amit képet látsz az a rövidebbik szárú tengelyes szem. A másik ami a baba szemében van az hoszabb ezért lett azzal megcsinálva. Ezért a drót túl lesz húzva, magyarul kiesik a fúrt lukból akkor nem fog visszatalálni a helyére. A rugót már nem tudnám hová tenni, vagy drót helyett lenne.

Láttam egy öteltesebb megoldást is. Emberünk szétszedte a szemet tett bele egy pici mágnest. A ház köré meg rakott tekercset és indukált feszültséget benne.. A többit meg úgyis tudjátok. A baj az hogy nem volt szép mozgása a szemnek... olyan gagyinak túnt.
    Inkább instabilabb volt.

Nem mondom hogy az enyém jobb.

Új hozzászólás Aktív témák