Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

őstag

válasz Wolfram #23682 üzenetére

Készülök Halloween-re.
    Van itthon egy néhány DFPlayer mini (Alis). A baj az hogy nincs hozzá kártyám annyi amennyit szeretnék beüzemelni. Már adtam fel hirdetést is itt a HA-n, de közben nézek alternatívákat is.

Ekkot jött képbe ez a cucc. Offline kell hogy üzemeljen. Erre ez nekem megfelelő.
    128MByte tárhely elég a rögzített szövegek megszólaltatásához. Arról nem beszélve, hogy a kínai DFPlayer mini nem rossz de hiába kerül 600Ft-ba ha 3000 Ft-ért kell hozzá kártyát vennem mert nincs eladó filléres 1Gb-os kártya, ha hangja pedig susogós.. Jelenleg találtam egy lengyel elektronikai nagyboltot ahol minden is olcsón van ami DFRobotos cucc. Szállítás pedig 6 EUR.
    Ebből a cuccból 30 EUR-és kapok 3 kártyát szállítással együtt.

Az idei projekt - -- Hintaszék mozgatás benne egy plüss mackó plusz egy távolság érzékelő. Már hintaszékem is van. Akitől vettem a széket , azt mondta ha megcsinálom a cuccot ingyen visszavenné, ha ha ha... egy öreg papitól vettem. A terv az ha 4m-en belül jönnek akkor megszólal a maci gyere gyere közelebb -- ha 2m-en belül jönnek elkezd magától hintázni a szék és egy halom random duma amit most csinálok, és minél közelebb jönnek annál gyorsabban fog mozogni további szövegelések is lesznek benne. Tehát kell egy csomó előre definiált hang (beszéd), amit meg fogok szólaltani.
    Már az E2-F5-TTS-nek is neki estem, itt a fórumon kaptam hasznos infókat. Az elképzelés az volt, hogy micimackó hangján akartam megszólaltani a mackót, de nem igazán van azonos hangsávban a generált hang, nem micimackós. Ezért Gáti oszkár, Esetleg Csuja Imre, Reviczky Gábor hangján fog megszólalni a maci. A gyerkek kajálni fogják mer cukimuki lesz és a tál mellette lesz a macinak. A szülőknek horrorabb dolgok lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák