-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
ViZion #23312 üzenetére
Lehet, ahogy nézem, de nem ez lenne a legnehezebb megoldás.
A kutya szerintem ott van elásva, hogy pontosan hová is helyezed el a mikrofont? Nappali, szoba,konyha,wc,fürdő,emelet? Mi van akkor ha csak 1 van és nem értelmezi jól a szöveget, valószínűeg fel kell emelned a hangodat, esetleg kicsit kiabálni is kell majd? Mi van ha kettő van, erősebb kutya alapon fog dönteni? Mi van akkor ha az egyik téveszt mert szarul értelmez mert távol van tőled?
Mekkora a vételérzékenysége a mikrofonnnak és annak milyen karakterisztikája van. Mert hogy ott a demo asztalon működik az egy jól látható dolog, de nem tudni, hogy egy 3 szobás lakásban, házban ha az egyik szobából kiabálsz meg fogja-e hallani a másik szobában. És ha emeletes ház, legyen csak 2 szintes. Akkor oda biztos 2 kell, mivel szeparált szint, szerintem ott működne akár 2 külön is.Ez tök jópofa játék szerintem.
De inkább valami társasjátékot tudnék ilyennel elképzelni.
Adott egy random terepasztal vagy legyen csak egy padló ahol a 2 csapat vagy csak 2 ember azzal szórakozik, hogy egy kis kerekes "távirányításos" autónál balra, jobbra,előre, hátra parancsokat -hang utasítás- ad ki. Nem önvezetés, hanem parancsok. Egy adott útvonalat kell minnél jobban teljesíteni ki áll a legközelebb hozzá és milyen gyorsan teszi meg az utat.
Nincs kontroller, ha a hangod. Szerintem eléggé vicces dolog sülhet ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged