Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
A VRM (Voltage Regulator Module - Feszültség Szabályzó Modul) feladata a GPU és a Memória megfelelő áramellátása, tehát elég fontos szerepet tölt be a kártya stabil működése érdekében. Ezért írtam, hogy nem túl meleg e, egy 60-70 fok közötti már sztem bőven jó. De lehet hogy az újabbakon nem ilyen forró, nem tudom, lehet ez a 80-90 fok ennél elfogadható.
Szerencsére látom a képen a VRM modulokon van nagyobb borda, a venti meg ha elszállítja kellőképpen a meleget - és a ventit is picit a fölé helyezted - szal csak nem lesz gond, ha a régit is bírta volna.
Sry...sajnos én allergiás vagyok a magas hőfokra 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sry...sajnos én allergiás vagyok a magas hőfokra