- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Itt a jóváhagyás arcképcserére.Az első jelöltről sajnos nincsenek túl jó képek de azért linkelek egy eredetit meg egy fan rajzot.
ha ti is rákeresnétek több vagy jobb anyagért akkor Dj phantasmagloria és luigis mansion 3 kulcsszavakkal leressétek.
-
válasz
Djuree #40999 üzenetére
Még csak lebeszéltük hogy mi legyen meg rábólintottam hogy mehet. Meg azt is mondtam hogy nem sürgetek senkit Hanem kivárom a sorom.
S mint láthatod még a régi van.
Ha meg hamarabb elkészült az azért is lehet mert egyszerűbbet választottam mont pl ami te most linkeltél.
Egyébként jó karakter!Ui: kabbete!
-
válasz
-secret- #40983 üzenetére
Ez az egyik. Bár ennek nem nagyon van arca merthogy nincs szeme.
Ez a chuchu is tetszik de nekem kb ilyesmi póz kéne de a zöld színű.
A locoroco-s Mojya is tetszik. A küzépső verzió de csukott szájjal, kicsit mosolyoghat is.
A Plants vs zombies-ból a sunflower is egy opció.Első körben ezek lennének az opciók. Várom az ítéletet hogy melyek jók aztán választok egyet.
-
Srácok, elnézést ha csak én nem fogtam fel hogy mi a helyzet és sürgetni sem akarlak titeket de érdeklőnék hogy végül a loco roco arckép átment a rostán és be lesz állítva vagy túl szmájlis és keressek valami mást?
-
válasz
-secret- #40947 üzenetére
Nekem tetszik!
Nem volt vele sok meló mi? Úgy alapból megfelel szinte minden elvárásnak.(#40948) koxx
Igen ez probléma. Akik nem ismerik csak egy smile-t fognak látni.
Van a játékban más színű loco roco is másféle szemmel és frizurával stb de azok meg nekem nem tetszenek. Ez így az igazi ebben a színben.Szóval tőlem mehet de ha szerintetek túl smile-is és nem passzol a fórumhoz akkor elvethetitek és keresek mást.
-
Kedves arcképgyárosok!
Elnézést a kavarásért de van egy sokkal régebbi arckép tervem amit inkább szeretnék az ocelot helyett.
Azért nem hoztam szóba mert nem láttam a fáktól az erdőt és azt gondoltam a színe miatt nagyon elveszne a fórum alapszínében.
Még akkor sem esett le hogy talán megoldható mikor láttam Ndruu hasonló színű arcképét.
De most mikor valakinek csináltatok egy csőrikés arcképet ami szintén sárga, nagynehezen de végre megvilágosodtam! tudom nagyon vak voltam.
Szóval a korábban linkelt ocelot helyett inkább loco roco-t szeretném.
Csak egy konturral körbe kell húzni és máris jól kivehető.
Remélem még időben szóltam és senki nem kezdett el feleslegesen dolgozni az ocelot arcképpel.
Mégegyszer bocs a variálásért! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest