Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Elnézést... csak gondoltam egyszerűbb ha megmutatom... annyira sajnos nem értek az ilyesmihez, hogy kompletten megcsináljak egy ilyen munkát. Ezt a kis nyisszantást gondoltam bevállalom
"ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici."
Ezt úgy értettem ahogy írtam. Teljesen levágni a vállat nyakat... úgy, hogy csak a fej és a sisak marad. Illetve a szakállat is levágni úgy, hogy csak egy pici marad belőle. De nem ragaszkodom sem a nyakhoz, sem a szakállhoz... a fej és a sisak a lényeges.[ Szerkesztve ]
:)
-
Az-X
őstag
Üdv!
Először is köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
Nekem tetszik... de érdekelne a véleményed, hogy nagyon bután nézne ki, ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici. Amúgy az arányok változtatás tök jó, tényleg aránytalanul sokat vett volna el a sisak. Ezzel kapcsolatban annyit kérnék még, hogy a taréj mint az eredeti képen lehetne, hogy előre felé picit jobban emelkedjen?Tehát a hátsó részét megtolni egy picit lefelé, az elején meg maradna ez a magasság. A szín tetszik, a sisakon a minta nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
Ez tetszett volna.
De erre azt mondták, hogy nem játszik.A többi linkelt halas kép nem diszkoszokat ábrázol, így szerintem abban maradtunk, hogy diszkosz felejtő.
Rozsomák már van több... tehát az is.
Elf harcos nem nagyon van, tehát ha ez járható út akkor ez érdekelne. Az első kép picit jobban tetszik, de ha a másodikkal könnyebb lenne dolgozni, az is jó. Vagy ebben a témában ha van más ötlet...
-
Az-X
őstag
Ilyen formában elfogadható?
-
-
Az-X
őstag
Üdv mindenkinek!
Végre én is megpróbálhatok igényelni egyéni arcképet.
Még sosem csináltam ilyet, ezért kérnék tapasztaltabbaktól segítséget.Nem tudom, hogy pl ilyen kép (egész alakosban) szolgálhat e alapul:
Volna még kettő amit néztem, nem tudom mennyire probléma, hogy sötétek:
Illetve ugye a másodiknak vannak kilógó részei is...A lényeg, hogy ebben a témában szeretnék valamit.
-
Az-X
őstag
Üdv minden kedves topik lakónak! A kérdésemet/kérésemet kissé félve teszem fel, mert nem tudom, hogy van e egyáltalán esélyem egyéni avatart kapni, de ha meg sem próbálom akkor biztosan nincs
Ebből a képből: [link] ki lehet hozni valami használhatót? Vagy keressek teljesen más alapanyag után?:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest