Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Szia!
Köszönöm, nekem tetszik, de ha nem felel meg az alapanyag kereshetek másikat. De azok nem rajzosak, hanem CGI képek. Vagy úgy is megoldható?
Most nézem, hogy igazán használható kép nincs is a figuráról... Mindegyiken hülyén áll a feje, és beleolvad a háttérbe. Mondjuk én nem értek hozzá, hogy mi a jó és mi nem. -
Mardel
őstag
Igen az első valóban jobb lett, akkor legyen az két karddal, ha belefér a méretbe.
Én is kicsit módosítottam az eredeti képet, de nem vagyok egy nagy szakértő. [link]Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Nem rossz.
Előszőr valami ilyesmire gondoltam mint a Deathstroke .
Hogy csak a nyakáig lenne, és ha lehet akkor még a kard is, de mivel 2 kardja van és a képen csak 1 látszik, tehát azt max tükrözéssel(?) megoldani.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Wyll
őstag
Igen, én is főleg a szájára-orrára gondoltam. Ha a szemét is kihúznád, akkor már valszeg nem lenne mangás, de azért így szerintem mégiscsak ph-sabb. Szerintem is szép lett!
(Ha a csillanás tipikusan a karakter része, akkor természetesen maradhat. (nem mintha lenne bármiféle vétójogom )).Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
vond
MODERÁTOR
»
-3px, vastagabb/erősebb kontúrok, nagyobb fej/kisebb test, hajcsillanás nuku, árnyék minimalizálva...
- koxx
2013-08-08 Egyéni arcképe mai nappal beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Wyll
őstag
Mindamellett, hogy már így is egész jól néz ki, azért mindig találok némi beleugatnivalót
Részemről több/erősebb kontúrokat alkalmaznék, és mellesleg elég nagy is így.
(Az arc ill. fej arányát is lehetne növelni egy hangyányit a vállakhoz képest.)
Az a fehér biszbasz biztos kell a fejére? Értem, hogy az egy fény-becsillanás, de szerintem ilyen kicsiben kb semmi értelme.Állandóan az erősebb kontúrokkal jövök, de ez azért van, hogy legalább ebben kicsit hasonlítsanak a gyáriakra, ami ugye elvileg követelmény.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
sagem
addikt
Wow, ez gyors volt, köszönöm baromi jó lett, én bármelyik méretűnek örülnék ha a moderátorok is rábólintanak
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2013-08-03
[ Módosította: crey ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Wyll
őstag
Amúgy esküszöm, úgy rémlik, hogy ebből a csávóból már volt avatar. Jó nagy bajusz rémlik a képéről.
Csak én vagyok ezzel így?
________________Szerintem ez lehetett anno, de már nincs meg. - crey
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Bjørgersson
félisten
Dehogy a kék csík miatt, a kettő nem ugyanaz, a nevük is más. Az egyik stormtrooper, a másik pedig clone trooper. Szerintem simán látszik a különbség, pedig egyáltalán nem vagyok otthon a témában.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
HaZse
őstag
Szia.
Köszönöm. Legyen a Mr. Mackey, South Park-ból, ha lehetséges. Az szabad.
Szerintem ezen lenne még mit javítani - crey
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Az-X
őstag
Elnézést... csak gondoltam egyszerűbb ha megmutatom... annyira sajnos nem értek az ilyesmihez, hogy kompletten megcsináljak egy ilyen munkát. Ezt a kis nyisszantást gondoltam bevállalom
"ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici."
Ezt úgy értettem ahogy írtam. Teljesen levágni a vállat nyakat... úgy, hogy csak a fej és a sisak marad. Illetve a szakállat is levágni úgy, hogy csak egy pici marad belőle. De nem ragaszkodom sem a nyakhoz, sem a szakállhoz... a fej és a sisak a lényeges.[ Szerkesztve ]
:)
-
Az-X
őstag
Üdv!
Először is köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
Nekem tetszik... de érdekelne a véleményed, hogy nagyon bután nézne ki, ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici. Amúgy az arányok változtatás tök jó, tényleg aránytalanul sokat vett volna el a sisak. Ezzel kapcsolatban annyit kérnék még, hogy a taréj mint az eredeti képen lehetne, hogy előre felé picit jobban emelkedjen?Tehát a hátsó részét megtolni egy picit lefelé, az elején meg maradna ez a magasság. A szín tetszik, a sisakon a minta nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
:)
-
Tyer
őstag
-
-
kriszpontaz
veterán
Köszönöm szépen a munkádat, nehéz választás elé állítottatok!
Nem akarok megbántani senkit, mert mindkettőtök munkája elismerést érdemel, és köszönöm a fáradozást!Nos, tailor, vond, jól megvizsgálva mindkettőt, megnézve az arányokat és a színtónust, a tailor által elkészített képnél maradnék.
Vond, köszönöm hogy dolgoztál az ügyön, és ne haragudj!
Várom a modik engedélyét, és jóváhagyását!
_____________________________________[ Módosította: crey ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Bedobhatod megmutatni, ilyenkor nem nagy probléma, ha többen is nekiállnak. Gond akkor van, amikor egyszerre tíz kérvényező van a topikban, akkor túl nagy a forgalom és nem engedhetjük meg, hogy négy arcképgyáros is egy kérvényező képével foglalkozzon.
Én is megrajzoltam, így néz ki:
Nagy méretben.Nem akartam én belekavarni, csak megmutattam. Felőlem mehet a tailor által készített verzió, jó lett.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 gyári jótállással!
- --Hp 645 g4 laptop -- AMD 2700U --8gb ddr 4 --256 gb ssd --akku --töltő --kamera -- magyar billenty
- Kerstel Audio KT-200 lemezjátszó újszerű! (csak kipróbálva volt)
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- Dell Latitude E5470 i5 laptop 1 év jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest