Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Az újabb választottam Ryudo lenne a Grandia 2-ből.
Belőle lehet arckép? -
Gizmo94
veterán
Fel van dobva a labda rendesen, gyönyörű mind a három fej.. Mintha élne. Kegyetlen szép.. Nem is gondoltam,hogy ilyet lehet..
Mindenesetre mindketten annyira szépet csináltatok,hogy csak nézek.. Bár teljesen eltérő a megjelenés, de a maga nemében mindkét alkotás nagyszerű.. Várnom kell, hogy tudjam, egyáltalán mit szabad választanom, mit engednek át-meg, hogy miből mit lehet.. Köszönöm neked is nagyon szépen.. Egyelőre ámulok..
-
MODERÁTOR
noxwill:
Gizmo94:
Harrrr!!!!
-
horush
addikt
Sziasztok, megkaptam az engedélyt, úgyhogy jöttem én is.
Ebből a képből szerintetek össze lehetne hozni valamit? Sajnos nagyobb felbontásban nem igen találtam meg..
Üdv, FG.
-
Gizmo94
veterán
Értem amit mondasz ,de nagyon sajnálnám, ha nem menne át valami szép a követelmények miatt, hiszen a régebbiek sem bántanak senkit..Remélem, hogy az enyém még talán át fog menni, ha elkészül, mert számomra a kutyám olyan volt,mint a testvérem és szeretnék hozzá méltó avatart. Ha nem sikerül- a világ nem dől össze, legfeljebb marad ez a kis egyenfarkas. Elismerem és értékelem a művészetek minden ágát, de semmiképpen nem szeretnék egy anime-hőst, vagy valami gúvadtszemű, akármit, mert az nem az én világom. Tetszik, ha karakteres, másoknál. de hozzám nem illik.
-
Gizmo94
veterán
Néha az esélytelenek nyugalmával indulva is lehet sikereket elérni és már foglalkoznak vele, dolgoznak rajta és az is komoly eredmény. Amint béztem, annak azért szép és realisztikus állatfejek a már kész avatarok között is, mint pl: Nimrod vagy DJ Sügi vagy Daffni2 vagy Bubee82 vagy Bagoly avatarjai , és még stb.stb.., tehát a helyzetem talán nem reménytelen..
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Agostino #21979 üzenetére
Amíg az arca "árnyékos" és nem homogén vagy ahhoz közeli, fényképszerűnek fog hatni. Átalakítás után viszont sokszor elveszti a "karakterét". Ezért nehéz sajnos. Kontúrok sincsenek egészen rendben.
(#21986) noxwill: Azzal majd Ő foglalkozik ha ideje engedi. Egyelőre várj türelemmel.
(#21983) MZperX75: Ha nincs akkor lehet, de én most nem néztem még át.
(#21975) Gizmo94: Erre elég hajszálnyi esély van, hogy bárki is megcsinálja. (nálam pl. ez a hozzákezdeni se érdemes kategória)
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
válasz callmeakos #21982 üzenetére
Igen az sajnos tényleg ott van,,,,,Boccs akkor nézek tovább
És a Milhouse,ilyet nem találtam ?link
[ Módosította: Tamoo ]
-
Agostino
addikt
egy capt'merica tőlem is még:
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
MODERÁTOR
Ez nekem valamiért fura, leginkább a szeménél. Elkéstem ugyan vele, de megmutatom nekem milyen lett.
noxwill: Egy próba
Gizmo94: Nehéz ezt a kutyát átalakítani és nem is biztos, hogy sikerülni fog. Dolgozom rajta...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Találtam még kettő képet, ami hátha.. Tudom, ezek is szőrösek, dehát kopasz malamut nincs.. Privátban is érdeklődtem már, azért linkelem ide,hogy aki esetleg fantáziát lát ezekben, megtalálja. Nem tudom,hogy milyenek, esetleg valamelyik életképes-e (nem értek hozzá) így becsatolnék párat, lesz ami lesz.
Gizmo
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #21969 üzenetére
Plusz nekem homályos is, kicsit jobban ki kell emelni az arc részleteit, kontúrok stb.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Agostino
addikt
>> RoyalFlush
akkor pasztelizálunk rajta
>> noxwill
nem kell feladni, az alapanyag teljesen jó csak finomítani kell rajta, próbálkozunk. annak viszont akkor érdemes nekiállni, ha tényleg ez lenne az az avatar, amit a köv x időben elnézegetnél a neved felett. ha más is jó, akkor legyen más. legalábbis részemről ezt javaslom
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én lehet bepróbálkozok majd egy crysis-os arcképpel, de nem biztos hogy ma és nem biztos hogy sikerülni is fog.
-
callmeakos
veterán
válasz RoyalFlush #21969 üzenetére
Franc
Akkor mind1. Viszont találtam valamit Mickey helyett. Pont nemrég ment le az uj SP évadban. Igaz kicsit "sufnituningos" mert nem pont ilyen az eredeti, de azt gondolom ha ok és valaki megcsinálja alkalmasra akár OK is lehet- [link]All→M8
-
RoyalFlush
őstag
válasz callmeakos #21968 üzenetére
Nekem túl fényképszerű.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Agostino
addikt
válasz callmeakos #21964 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Sejtettem hogy Amerika Kapitánnyal gondok lesznek. Egyrészt mert már foglalt [link] (ezért probálkoztam Steve Rogers-el) de mivel én a mozifilm kapcsán ismertem meg így a Chris Evans-es vonalt jobban preferálom, és mivel már nem vállalnak az Arcképgyárosok fényképből avatart így elég nehéz jóra rátalálni. Captain Mickey viszont kezdi elnyerni a tetszésem
All→M8
-
MODERÁTOR
válasz callmeakos #21964 üzenetére
Ezek szerintem továbbra is túl realisztikusak, sok lenne a meló velük, mire az árnyékokat is levakarják az arcáról / újrarajzolják.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #21963 üzenetére
Illetve tennék még 1 kísérletet ezzel vagy ezzel
Ha esetleg elvállalja hogy kifaragja Captain Mickeyt azt sem venném zokon így utólag
Talonban meg maradhat War Machine.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz RoyalFlush #21962 üzenetére
Értem.
Akkor én sem variálok tovább. Tegnap találtam egy kész avatart amit még régen készítettek de nem használtak fel és igen tetszetős számomra. Ez az Ndruu féle War Machine : [link]All→M8
-
RoyalFlush
őstag
válasz callmeakos #21961 üzenetére
Crysis 2 - Alcatraz: ebben a formában nem tudok avatart elképzelni belőle.
Crysis-os képpel már volt korábban is próbálkozás, nemSteve Rogers: nem tudom avatar méretben ez a kissé elmosódott kép hogyan festene.
Iron Duck: a kacsával variálni kellene, mert nem lehet hol normálisan megvágni, ellenben Mickey-vel
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
callmeakos
veterán
Erre esetleg valaki?
All→M8
-
-
Undoroid
őstag
válasz MZperX75 #21948 üzenetére
Szia!
Szerintem keress másik lehetőséget, mert a választott kép már használatban van!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Elég sokat kerestem a tegnapi kérésem óta, viszont nem találtam olyat, ami megfelelő méretű/minőségű lenne és hasonlítana arra, amilyet szeretnék.
Szóval, mivel Tamoo azt mondta, hogy vagy türelmesen várok, vagy keresek egyszerűbbet, ezért úgy döntöttem, hogy várok, amíg valamelyik szerkesztőnek lesz ideje/energiája nekikezdeni és megcsinálja ezt.Előre is köszönöm!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MZperX75
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék,miután engedélyt kaptam avatárom egyedivé tételéhez,mi a teendőm?
Az engedély tegnapi:[link]
Sajnos jobb minőségben nem sikerült szereznem képet, így a kis fejdíszének a vége is hiányzik talán ez pótolható viszont ebből kis figurából MZperX-et az az Köbüki-t szeretném,valahogy
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Valami infót tudtok nekem mondani, hogy most keressek újat, vagy mehet a paladin?
Köszi!
Eszemben sem volt sürgetni! Csak rákérdeztem.
Bocs, ha sürgetésnek tűnt!_____
Azt hogy legyél türelemmel! Hétvége van, lehet másnak van jobb dolga mint itt válaszolgatni, rajzolgatni. Majd lesz belőle valami, de ne sürgesd! - Tamoo[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Dell XPS
veterán
Szín ötös.....gratulálok! Köszönöm szépen a munkádat!
Szerk: Hogyan tovább?
_____
Szívesen. Nincs több dolgod, vársz. - Tamoo2012-11-10 Egyéni arcképed beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
Üdv, Dell XPS
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
persil
nagyúr
válasz RoyalFlush #21934 üzenetére
Értem én teljesen, csak a visszacsatolásra várok/vártam, hogy "felejtsd el, keress másikat" vagy "figyelj öreg, megcsinálom neked, de bazi nehéz, úgyhogy várnod kell".
Csak senki nem mondta, hogy most akkor mi lesz...Szóval várjak türelmesen és, majd egyszer kész lesz, vagy keressek mást?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz persil #21923 üzenetére
Amit linkeltél nem olyan egyszerű (forgatni, rajzolni, színezni, árnyékolni, stb. kellene). Tehát ebből hipp-hopp senkitől se várj csodát. Pl. egy ilyennel sokkal könnyebb dolga van az embernek, mint azzal amit kinéztél magadnak.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Dell XPS #21918 üzenetére
-->
Jöhetnek a vélemények! Őszintén szólva azt hittem jobb lesz, de ezt most nem tudom objektíven véleményezni...
(#21933) Dell XPS: Még próbáltam rajta javítani. Nyakkendő kizárt, így is elég magas.
(#21862) Pug: Én abból nem tudom megcsinálni.
(#21900) persil: Kiszínezve akár jó is lehetne... de vágás szempontjából nagyon necces, nem tudom megoldható-e...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Gizmo94 #21908 üzenetére
Még találtam ezt a képet aminek csak a feje kellene, ha ez kicsit jobb, mint az előző kép volt Talán ez kevésbé "szőrös, viszont sajnos eléggé kicsi és pixelesedik ha nagyítom.. Nem tudom,hogy ez használhatóbb-e mint a másik, ami sokkal szebb és jobb, viszont sokkal inkább részletező mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
-
persil
nagyúr
Amit 1 órája itt linkeltem, arra tudtok mondani valamit?
Bocsánat, hogy türelmetlenkedek, csak szeretném tudni, hogy kell-e másikat keresnem, vagy megfelel.
Előre is köszönöm.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
callmeakos
veterán
Sziasztok!
Rendelkezek engedéllyel [link]Most még csak elképzeléseim vannak mi lenne a megfelelő és van pár ötletem, egyenlőre csak a bólintás kellene hogy ok e.
Crysis 2 - Alcatraz Itt tulajdonképpen a lényeg a fej. Hogy meddig fér bele az oké kategóriába lefele irányba az nekem mindegy.
Válaszokat köszönöm!
All→M8
-
Gizmo94
veterán
Lejárt a szerkesztési időm... Hát, ha mérsékelten szőrös formában megvalósítható esetleg valaki által, annak is nagyon örülnék. Viszont a Malamutok igen szőrösek, a deviant artot végigkutatva viszont a realisztikusabb képeken kívül , mint ez is, (talán ez volt a legegyszerűbb és legszebb ) csak igen stilizált vagy anime képeket találtam, amikhez komoly fantázia szükséges, hogy az ember Malamutnak , nézze..
Nem sietek, várok, ráérek, hátha valaki ihletet kap.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Én is most kaptam engedélyt és érdeklődnék,hogy ez a kép megfelelő lenne-e arra, hogy valamelyikőtök készítsen belőle részemre egy avatart. Végignéztem a már meglévő képeket, Alaszkai Malamutot nem találtam. Mivel Gizmo valójában a kutyám volt, aki sajnos már nincs velem, szeretnék rá vonatkozó avatart. Róla sajnos csak fényképeim vannak,így azokból tudom,hogy nem lehet már készíteni, viszont ez a kép igencsak visszaadja őt.
Nem tudom ,hogy alkalmas-e avatarnak, mert nem értek a grafikához, de ha valaki foglalkozik a kérdéssel, annak nagyon köszönöm.Nem rajzfilmszerű, ez igaz, viszont rajz, semmiképpen sem fénykép. Jópár nagyon szép állatfejet láttam a már meglévő egyéni avatarok között. Sajnos karikatúrát semmiképpen nem szeretnék, valamint semmilyen anime szereplőt sem. A rajzfilmek állatszereplői számomra butácskák és gyerekesek, mindenképpen komolyabb és "nemesebb" avatart szeretnék, ha megoldható és lehetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Szándékosan lett olyan, nem véletlenül.
Először mindenhol fekete kontúr -- túl kontrasztos volt a fehérrel ugye.
utána mindenhol szürke -- mosott lett a répa meg a szeme, nem volt elég éles.
Így alakult ki ez a variáció. Külső kontúrokat többnyire kicsit mindig vastagabbal csinálom mint a belsőt. Miért kellene megegyeznie? -
Wyll
őstag
válasz Dell XPS #21901 üzenetére
Sokat segítene, ha elmondanád, mit szeretnél. Legjobb lenne, ha keresnél egy rajzfilmszerű képet egy figuráról, ami neked tetszik, amiből kiindulva mi meg tudjuk csinálni neked aztán a kész arcképet.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
A vonalak színe inkonzisztens: a répa és a szeme körül feketék, minden máshol meg szürke. Meg a kerületén mintha vastagabb is lenne (főleg a lábainál). No offense
Más: a paladint előkészítettem, ha valaki előbb érne rá, mint én, nyugodtan nekiállhat (csak szóljon)!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok,
Megkaptam az engedély az egyéni arcképhez, és amennyiben lehetséges szeretném elkészíttetni...
Segítségeteket, előre is köszönöm!
Üdv: Dell XPS
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest