Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz koxx #12459 üzenetére

Gondoltam, hogy valami ilyen van a dolog mögött.

Szerintem csak akkor fura, ha láttad előtte a nyelves képet. Úgy igazándiból kígyót kerestem eredetileg, és ez lett belőle. És igaz, hogy a képen keleti sárkány szerű lény van, aminek hosszú villás nyelve van, valahogy mégis idegennek hatott a képen (számomra). Így, nyelv nélkül nekem jobban bejön. + fogak szerintem nem kellenek.

Szerintem így, első nekifutásnak jó lesz ez, köszönöm szépen. Most megvárok egy illetékest, hogy véleményezze. Ha van a képnek jövője, akkor még agyalok rajta, hogy miket lehetne rajta finomítani. Ha nincs jövője, akkor meg inkább ne is kattogjon rajta az agyam, mert utánna jobban fog hiányozni :)

Szóval egy illetékest szeretnék megkérdezni, hogy az alábbi avatár elképzelés illik-e a PH! aculatába?

Köszi szépen.

üdv, föccer

mod: kox: egy kicsit is összedobnál nekem? gondolom abba már csak a fej férne bele. Szóval nyaktilót a keleti sárkánynak :D

Köszi

:R

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák