Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Na kérem. Ha valaki arcképet szeretne, akkor ezentúl itt tessék kezdeni a tortúrát. A linkelt topicban kell megkérni a jogosultságot az arckép viselésére. Addig kár ebbe a topicba jönni.
Ez szól a kollégáknak is. Ezentúl aki arcképet szeretne, azt a linkelt topicba kell irányítani. Ha ott áldásukat adják rá, akkor érdemes csak elkezdeni a szerkesztést.
Természetesen a most folyamatban lévő szerkesztéseket már nem muszáj félbeszakítani(bár lehet) ez miatt.
Üdv. H
-
-
Atomgeszi
nagyúr
De pont azt mondom, hogy a másik kellene. Amikor félbe van vágva és jobban kivehető, hogy ki is ez a dögEz.. De nem pont ehhez a képhez ragaszkodom, tapsi hapsi is jó lesz vagy mondom az atom jel.
Nem akarok én itt lábatlankodni, csak hát 2 év az elég sok idő 1 avatarral.
koxx: Akkor kell egy arcos biohazard.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Kidus
őstag
Jo hat akkor legyen ez, ha megfelel es ez tetszik.
Assuming Control
-
Atomgeszi
nagyúr
Ezt én sem értem, hogy mi az, hogy lóg a levegőben? Konkrétan erre gondoltam.
Amúgy tapsi hapsit lehet? Vagy biohazard jelet(ha már atom a nick)?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
Örülök, hogy Te legalább próbálsz segíteni.
Szerintem ezek nem a legjobbak(valszeg az alapanyag szar). Maximum az első. De a másik beállásba pld semmi nem látszik a farkából meg ott az alapanyag is szar volt.
Mit szólsz a legelső verziódhoz? [link] Tehát akkor vagy ez vagy az.[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
-
Lasy
veterán
válasz Atomgeszi #11975 üzenetére
Nos elolvastam az első hozzászólást, és nincsen benne az hogy a fórum felé kell néznie, így maradnék annál amit elsőre kiválasztottam, persze ha nincsen semmi akadálya ennek.
Az arcképekkel kapcsolatos feltételek
- Illeszkedniük kell a PH! arculatába
- Nem lehet fénykép vagy logó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott logó tilos! Legyen ''arcuk'' az arcképeknek
- Rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk
- Preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra
- Fontos, hogy a képek transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek, melyeket #B4B6B1-re kell optimalizálni+36702778032
-
Lasy
veterán
nem értem miért kell befele néznie.
Na mindegy. akkor lehetne a hajók féle ami befelé néz. csak azért mert annak jobban vissza görbült a szakálla.+36702778032
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz RoyalFlush #11973 üzenetére
Azzal az a baj, hogy a farka lefelé lóg és nem férne bele. Mindenképp Ndruu első műve lenne a jó. Ha ezekkel se lehet mit kezdeni akkor nem keresek tovább másik képet és maradok Ndruu első változatánál. [link] [link] Nos?
Lasy A fórum felé kell ,hogy nézzen az arca.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Erre szeretnék engedélyt kapni ha minden rendben lenne vele.
Köszi Hasek+36702778032
-
Black Dragon
addikt
Hello mindenki, erre kérnék egy engedélyezést, ha már az előző próbálkozás nem jött össze.
Többet csináld Ndruu, mert nem tudta, melyiket fogjátok elfogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Sziasztok, most jutottam el odáig, hogy esetleg lehetne egy kis módosítás az enyémen is.
Ha valaki esetleg kedvet kapna hozzá, és megcsinálná annak örülnék, persze a LASY felirat nem kell rá, de mindenhol ezt használom, ezért is gondoltam erre a képre.+36702778032
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
Hasek
Közösségépítő
-
MODERÁTOR
[link] [link] [link] [link] [link]
MOD1: Sajnos nem tudom, milyen pixelről beszéltek... Feladom, ha ezek közül sem jó egy sem.
Akkor válaszd koxx verzióját.
MOD2: Az utolsó kettő a glenn3-ból készült, pixel lefaragással. Az egyetlen baj, hogy így olyan, mintha lecsapták volna egy bárddal.
MOD sok: A 6-os egész tűrhető...[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
madstunt
addikt
válasz Sweet Lou 6 #11956 üzenetére
szerintem a második az jobb alapanyag
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv. !
Az előző postomat rossz helyre írtam sajnos. (Fáradt gőzbe)
De akkor:
Már régóta szeretnék saját avatart, de a követelményeknek csak nemrég feleltem meg (remélem banom sem volt). Sajnos a képszerkesztéshez nem konyítok, ezért itt kérnék segítséget.
Ezt és ezt a képet néztem ki, a kérdésem az lenne, hogy melyik lenne a megfelelő alapanyag? A fő az lenne, hogy Till Lindemannt ábrázolja.
sweetlou6.wordpress.com
-
Kidus
őstag
-
Dark KillerX
addikt
Kidus ezekre azt mondtad hogy jók,akkor átmentek a rostán?
Nagy
Kicsi
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #11915 üzenetére
Én problémámra senki nem tud segítséget adni? Vagy maradjon Ndruu legelső vázlata? (ph arckép beillesztőbe berakva nem is rossz.. mondjuk)
-
Zolás
addikt
válasz Dark KillerX #11949 üzenetére
Nalátod Az enyimen jóval kevesebb a munka Ha össze tudják hozni valahogy
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Dark KillerX #11946 üzenetére
Mer a ronda zombifej amit akartál erős és férfias
Kb nem az érdekel hogy lányos vagy nem. Igazából ugy kerestem gugliba hogy támadó oroszlán de ezt dobta a gépCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Üdv.
Szeretnék egyéni arcképet kérni amennyiben jogosult vagyok rá. Továbbá amennyiben lehetséges a következő figurát szeretném ha lehet teljes alakban(természetesen megfelelő méretüre igazitást is kérnék egy segitőkész kollégától)Szóval ezt a figurát kéne kivarázsolni a kör közepéből ugy hogy azért még felismerhető legyen
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
MODERÁTOR
Sajnos nem tudok jobbat kitalálni... Ez egy ilyen karakter, pont mint Peter Griffin... Bárgyú, egyszerű rajzfilmfigura. Nem én rajzoltam őket, én csak próbálom gatyába rázni őket, hogy megfeleljenek az itteni arckép követelményeknek.
Nekem semmi szomorúság nincs a dologban, ha egy-egy rajzra azt mondjátok, nem jó, nem illik az arculatba, de a kérvényező bizony bánatos lesz, mert elég nehéz olyan karaktert találni, ami még nincs használatban.
Ez csak egy kis off vélemény.Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
válasz Dark KillerX #11924 üzenetére
Most neztem a request-ben.
A korvonalak a fejen nincsenek rendben, itcafe es mobilarena alol ( vagy feher hatterrel ) mar elegge latszik.
Ezen kivul a kiskep rosszul lett requestbe beteve, fekete hatterrel.Assuming Control
-
MODERÁTOR
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Dark KillerX #11924 üzenetére
Most csak... Én vagyok az egyetlen, aki nem érti, hogy mi van?
Miért kellene megnéznie? Elkészítettem, Kidus zöld utat adott, és innentől meg mehet a Requestbe.
Ha meg nem tetszik, akkor sincs semmi baj, csak akkor miért kellett végigzongorázni az eddigieket?
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #11918 üzenetére
Mit módosítsak rajta? Csak hogy ne vesszen kárba egy újabb arckép alapanyag. Legyenek vékonyabbak a körvonalak?
Harrrr!!!!
-
N-vidi-A
őstag
válasz RoyalFlush #11918 üzenetére
Értem, köszönöm.
Ndruu keze munkája van benne, nekem ugyan 100%-ig bejön, de akkor kérnék tőletek (akárkitől) egy kis segítséget az átalakításban!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
RoyalFlush
őstag
Nekem a másik valamiért jobban bejött, viszont ez tényleg inkább arckép, mint az
szerk: viszont számomra vannak kivehetetlen részei a képnek...
(#11917) N-vidi-A: valamiért nem az igazi A kontúrvonalak sem lettek igazán eltalálva.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
N-vidi-A
őstag
válasz N-vidi-A #11887 üzenetére
Esetleg még valakinek vélemény?
A Family Guy-ból már van mindenki, kivéve Glenn Quaegmire-t, aki most lennék Én...
Furcsa lenne, hogy van mindenki a sorozatból, őt kivéve.
Ez a Final Fantasy manós vonal is fura számomra, még is valaki megszavazta, na Őket keresem Én is!
[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Atomgeszi
nagyúr
Evvan.
Na elsőből szerintem kilehetne hozni valami értelmeset, bár ez a mestereken múlik itt a topikba. Ha nem, akkor marad a legelső Ndruu-s változatból a nem egész alakos.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Hasek
Közösségépítő
-
Kidus
őstag
válasz Dark KillerX #11907 üzenetére
Fenykepbol ritkan keszul jo.
Rajzos, animacios elsosorban.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Dark KillerX #11905 üzenetére
Ezt mar most mondom, hogy nem
Mast kerhetsz. Ami kevesbe szalonkeptelen.Assuming Control
-
Dark KillerX
addikt
Nem tudom,hogy rászolgálok az egyéni avatarra,de pozitív elbírálás esetén,esetleg vmelyik arcképgyáros csinálhatna ebből egy nevemhez illő durva avatart.Köszönöm előre is.
Ő lenne az. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Renault, Dacia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Filmvilág
- Bestbuy játékok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest