-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
vittorio7 #4017 üzenetére
Üdvözlet!
Egyet értek, jobb ez így sztem is.
Köszönöm a segítséget, néztem én is mind a két képet, az 1. amit linkeltél, az szinte ugyan az amit én is választottam, illetve koxx kolléga úr is véleményezett, sajnos nem sok sikerrel, annyi a problémám ezzel az 1. léppel, hogy nagyon "csillagszemű juhász"
tehát nem is tudom, olyan túl jófiús és a szája is kicsi. Ha ebből a képből ki lehetne hozni egy kicsit komolyabb fejet, vagy hasonló "természetesebb" vigyort, hosonlóan amit linkeltem, az nagyon szuper lenne. Tehát amit linkeltél, az jó lehet, csak a túl "aranyos" fejen kellene változtatni.
Bocsánat a kötözködésért!
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged