- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
köszi Tamoo-nak, a gyors reakcióért, remek munkáért
-
Zola007
veterán
Köszönöm vond fórumtársnak az új pofázmányom szerkesztését
és a többieknek is a plecsnit
amivel lehetővé tették, hogy 7 év után ne a zöldpólós srác fogadjon bejelentkezés után
-
Most nézem a másik topikban.. Ez aztán a jóváhagyó pecsét:
. Crey, Te voltál?
-
ThuG4LifE
senior tag
Nagy koszonet Ndruunak az arckepert! [link]
-
Zola007
veterán
Üdv srácok!
Kinéztem magamnak pár képet, de úgy néz ki nem ideális egyik sem:
Az első egy Sly kép, ez a legesélyesebb:
A válláról szeretném leszedetni azt a két félkört, megoldható lenne?Illetve erre esetleg van valakinek javaslata, hogyan lehetne ezt "Marvosítani" (kissé Arnoldos nekem):
Nem saját kép, Ndruu fórumtárs ajánlotta, mert az általam linkelt képekből sajnos nem nagyon tudnak értelmeset kihozni.
Ha valaki hasonló jellegű karaktert tud esetleg ajánlani, megköszönném! -
Petyyyyy
addikt
Akkor hogy is volt az a vámpíros beszólás..?
Lesz itt egy Stefan Salvatore is.
-
FishAir
senior tag
Köszönöm szépen az arcomat elsősorban Wyll-nek, hogy megalkotta, Tamoo-nak és Koxx-nak az OK-t és Ndruu-nak, hogy beállította.
-
vond
MODERÁTOR
Nem tudom, más hogyan csinálja, de én a kicsit átlásztó fehérekből egymás fölé pakolok kettőt, hármat, megnézem, hogy nem rontotta-e el a széleket, és így egyben exportálom.
Ha van még ilyen, nyomhatod akár privátban is, csak nem biztos, hogy mindig azonnal meg tudom csinálni.
-
Norb3rto
őstag
Ebből lehet avatart varázsolni?
-
dokee78
félisten
Nemsokára kérhetek (másik)egyéni arcképet.
Egyenlőre 2 ötletem van,de nem szeretném közzé tenni,nehogy más lecsapjon rá előttem,mert az egyik elég népszerű lehet.Valakit privátban zaklathatok,hogy meg tudja-e csinálni?
-
Wyll
őstag
-
FishAir
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy szerintetek ez már túl széles vagy még elfogadható? Illetve maga az egész megüti a mércét? Egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a végleges, csak próbálgatom a szárnyaimat. Köszi előre is.
-
hucsikoi
senior tag
Nagy köszönet az arckép elkészítőjének! Nagyon jó lett!
-
szumoo
senior tag
Köszönöm az arckép gyártást, nagyon faja lett!
Sz.
-
Norb3rto
őstag
Ha jól láttam Chuck nem foglalt és a kép is jó lesz
-
Wyll
őstag
válasz
hucsikoi #1840 üzenetére
Ahelyett hogy az OFF-részleghez fordulsz (aminek nem pontosan értem, hogy mi az értelme), inkább abba fektethettél volna kb 30 másodpercnyi energiát, hogy a kép nagyméretű verzióját megkeresd
Ez sokkal jobban segít abban, hogy valaki nekiálljon egy már amúgy sem túl jó forrásképnek.
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok.
Ebből a képből szeretnék arcképet készíttetni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valaki, aki elvállalná?
-
TomWexX
addikt
válasz
Norb3rto #1834 üzenetére
Elolvasnád az arcképgyárosok kéréseit?
FOTÓBÓL NINCS AVATAR! -
Norb3rto
őstag
Digweed még nem foglalt ha jól látom
-
Norb3rto
őstag
Battlefield 3 dvd borítójáról a katona megoldható?
-
Norb3rto
őstag
-
fdisk
őstag
válasz
freemanone #1824 üzenetére
Már látom.
Köszi. -
fdisk
őstag
Az elkészült avatarok mikor kerülnek be az arcképcsarnokba?
-
-
Az Office nekem is eszembe jutott...
Egy jó kis Dwight
Vond: amúgy ez így van, és volt is, csak Wyll elpöttyintette, hogy kérni mindig lehet, aztán meglátjuk.... Én meg azt mondom, hogy ne is kérje senki, inkább keressen másik avatar alapanyagot. És tényleg a lavina okán, mert ha egynek legyártjuk, akkor sorba áll majd 20 másik.
-
vond
MODERÁTOR
Támogatom. Nagyon indokolt esetben, és ha valamelyikünknek éppen olyanja van, akkor esetleg meg lehet próbálni. De szerintem se legyen alapból az a felállás, hogy engedélyezett. És nem is csak a sokkal több munka és valószínűleg gyengébb végtermékek miatt, hanem a lavina miatt is, amit elindíthat. (Bár én még nem voltam a csapatban akkor, amikor be lettek tiltva a fényképek, és fotórealisztikus forrásanyagok.)
-
válasz
tDr1v3r #1812 üzenetére
Hm...
Inkább maradjunk abban, hogy nem, nem lehet fotó az alapanyag. Már csak azért sem, mert valaki ezt itt olvassa, majd megy át az arckepszerkesztőbe boldogan egy fotó alapanyaggal, ott meg nyolcan ugrunk a nyakának egyszerre, hogy olvassa már el a szabályzatot....Szóval nem, fotóból nincs avatar.
Lallll: a te képed kicsire összenyomva rosszul mutatna, egyrészt a karikatúra szerű ábrázolás, másrészt a nagyon aprólékos arc okozta kuszaság miatt.
-
vakond5
őstag
Megkaptam a zöld jelzést! Nagyon köszönöm, koxxnak és persze a többi modinak is!
Annyit kérnék még a beállítás előtt, hogy valamelyikőtök a bal szemöldökét kicsit emelje meg, mintha felfelé ívelne. A valódi balt, nem a kép szerintit, mert ugye szemből nézzük. Esetleg még egy kicsit barnásabbá tenni a bőrszínét.Igazad van, Petyyyyy, tényleg
Köszi!
-
Gebriel
veterán
[link] Ez a kép jó lehet avatárnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest